אודות

הוצאת הספרים של אוניברסיטת חיפה שמה לה למטרה להוציא לאור ספרי עיון איכותיים, ממוקדים או רב-תחומיים, שיש בהם עניין לציבור משכיל ורחב, מעבר לתחומי ההתמחות האקדמית  והמדעית. אנו רואים במפעל זה יסוד חשוב במאמץ לממש את חזון האחריות החברתית והקשר החי בין האקדמיה לקהילה.

רשימת הכותרים שראו אור בהוצאת הספרים של אוניברסיטת חיפה, חלקם בשיתוף עם מו"לים מובילים בארץ, כוללת תרגומים של ספרי עיון הנחשבים קלאסיים בתחומם, סדרות מדעיות בתחומים שונים, וספרים אקדמיים שחלקם הפכו לרבי-מכר בקרב שוחרי תרבות ודעת בישראל.

מדי שנה אנו עורכים את תחרות פרס בהט לספר העיון המקורי הטוב בעברית. מפעל זה מנתב להוצאת הספרים את מיטב הכתיבה המדעית בארץ, ובמשך שנות קיומו כבר הניב מספר רב של כותרים איכותיים וחלוציים בתחומיהם.

אנו מקבלים בברכה פניות של מחברים המעוניינים למען אלינו את עבודתם בכל תחום ונושא שיש בו עניין אקדמי וציבורי. כתבי היד המוגשים להוצאה בהתאם להנחיות נדונים במערכת לאור חוות דעת של קוראים-מומחים מטעמנו, והחיבורים המתקבלים לפרסום עוברים תהליך הפקה מוקפד ויסודי.

נושאי תפקידים:

פרופ' רון רובין, נשיא ויו"ר הוועד המנהל של הוצאת הספרים / פרופ' גוסטבו מש, רקטור ויו"ר הוועד המנהל של הוצאת הספרים
פרופ' דפנה ארדינסט-וולקן עורכת ראשית של הוצאת הספרים
גב' שרון חנוכה בן-שימול, מנהלת הוצאת הספרים
גב' שושי לבר, מרכזת הוצאת הספרים

חברי הוועד המנהל של הוצאת הספרים:

פרופ' רון רובין/ פרופ' גוסטבו מש, פרופ' דפנה ארדינסט-וולקן, פרופ' דוד בלנק, פרופ' גבריאל בן-דור, פרופ' שאול בר-לב, פרופ' רבקה יהב, פרופ' אריה כוכבי, מר ברוך מרזן, גב' שרון חנוכה בן-שימול

פנה אלינו:

מערכת, הפקה, מזכירות

הוצאת הספרים של אוניברסיטת חיפה:
שד' אבא חושי 199, הר הכרמל, חיפה 3498838
טל' 04-8240601, 04-8240781
פקס' 04-8249158
דואר אלקטרוני: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.